HUB Șuri

Am avut privilegiul să fim martorii unei lansări extraordinare HUB-ul Tinerilor Scriitori și Jurnaliști !

Cu o pasiune și angajament deosebit, echipa HUB – Tinerii Scriitori și Jurnaliști și-a deschis porțile în această minunată locație culturală.

HUB este un spațiu dedicat tinerilor talentați, doritori să exploreze secretele jurnalismului și să-și pună imaginația la treabă în arta scrisului. Ceea ce a început ca o provocare incitantă a devenit acum o oportunitate reală pentru tinerii din comuna Șuri și din împrejurimi.

Cu sprijinul dnei Ala Bugai mentorul acestui HUB și dnei Steluța Spoială, directoarea gimnaziului, echipa HUB are acum la dispoziție un spațiu bine echipat pentru a oferi instruiri teoretice și practice în domeniul jurnalismului și scrierii.

Acesta este doar începutul unei călătorii pline de descoperiri și creativitate pentru tinerii din comuna Șuri. Echipa HUB se angajează să împărtășească cele mai delicioase rețete ale artei jurnalistice și să încurajeze fiecare tânăr talent să-și valorifice potențialul.

Cu speranța de a culege roade frumoase până la finalul anului de studii 2023-2024, dorim bun venit în echipa noastră și mulțumim tuturor celor implicați în această frumoasă inițiativă. Într-un ceas bun, dragi discipoli!

#HABȘuri

#JurnalismTânăr

#ScriitoriViitori

#CulturăComunitate

#EducațieMediatică

#BibliotecaȘuri

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *