Dezvoltare profesională.

Am absolvit programul de Masterat „Literatură română și dialog pluri-identitar – paradigme culturale contemporane” a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, Facultatea Transfrontalieră.

Alături de colegii mei, timp de doi ani am acumulat cunoştinţe, sorbind cu nesaţ din fântâna cu apă vie a literaturii române. Şi dacă lectura adună picături de rouă pentru a potoli setea celor îndrăgostiţi de carte, apoi la facultate „a plouat” , în sensul bun, peste noi cu paradigme, folclor, opere ale scriitorilor români clasici şi contemporani – ele fiind surse de inspiraţie, de îndrumări spre desăvârşire şi de raţionalizări importante şi valoroase pentru noi.

Am devenit mai capabili pentru dialog pluri-identitar şi ne-am îmbogăţit viziunea asupra receptării critice în exegeză literară a operelor literare prin schimbarea perspectivei şi a modalităţilor de percepere a demersului cultural şi educativ modern.

Mulţumesc profesorilor universitari: Iuliana Petronela Barna, Cătălin Negoiţă, Eugenia Simona Antofi, Nicoleta Ifrim, Nina Petrovschi, Viorel Bolduma pentru cunoştinţele şi experiența împărtășită cu noi, pentru bunătate, ajutor și receptivitate, cu respect Aurica Cibotari(Morcov)

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *