Colaborări remarcabile între Biblioteca Publică Șuri, Gimnaziul “Viorel Ciobanu”, Asociația Femeile Moldovei și Ambasada Chinei.

Suntem onorați să împărtășim povestea unei colaborări remarcabile între Biblioteca Publică Șuri, Gimnaziul “Viorel Ciobanu”, Asociația Femeile Moldovei și Ambasada Chinei. Într-un eveniment plin de semnificație, aceste entități s-au unit pentru a crea un impact pozitiv în comunitatea noastră.

Biblioteca Publică Șuri și Gimnaziul ,,Viorel Ciobanu” au fost gazdele perfecte pentru un eveniment educativ și cultural. Lectura și cunoașterea au devenit instrumente puternice pentru conectarea oamenilor și deschiderea unor orizonturi noi.

Iana Stanțieru și Asociația Femeile Moldovei au adus un suflu proaspăt de energie și solidaritate. Implicarea lor a arătat că atunci când femeile se unesc, pot aduce schimbări semnificative în comunitate și pot inspira generații întregi.

Ambasada Chinei a jucat un rol esențial, aducând nu doar cuvinte de sprijin, ci și o donație valoroasă. Această colaborare internațională subliniază importanța relațiilor diplomatice și a solidarității globale.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru eforturile depuse în realizarea acestui eveniment special! Împreună, construim poduri culturale și deschidem drumuri spre un viitor mai luminos și mai interconectat!

#ColaborareCulturală

#FemeiPuternice

#DiplomațieCulturală

#ComunitateSolidară

#BibliotecaȘuri

Un comentariu la „Colaborări remarcabile între Biblioteca Publică Șuri, Gimnaziul “Viorel Ciobanu”, Asociația Femeile Moldovei și Ambasada Chinei.

 1. Iana Stantieru

  Ieri am fost la Șuri și am avut parte de o primire călduroasă. Un sat cu mulți copii talentați și oameni cu inima mare.
  Cu suportul Ambasadei Chinei în Republica Moldova, am mers cu o donație de cărți, materiale didactice și un cinema (proiector, laptop, ecran, etc.) pentru copiii școlii și locuitorii satului.
  Toate generațiile se pot aduna să privească filme documentare și informative, ca pe vremuri cum mergeam la film la casa de cultură din sat.
  Mulțumim doamne Cristina Vlas care este coordonatorul Femeile Moldovei pentru raionul Drochia care mereu pune suflet in ceea ce face.
  Mulțumim echipe de la Gimnaziul Șuri si doamnelor minunate din sat: Doinita Stamati, Spoiala Stela- directoarea gimnaziului, Răileanu Aurelia – voluntară activă, Grădinarul Veronica, Chetrari Lilia, Avasiloae Nelea, Gociu Maria! Sunteți extraordinare!
  Mulțumim si echipei de la Ambasada Chinei in Moldova pentru donație si pentru că ne-au fost alături in aceasta zi specială.
  Multumim copiilor talentați care ne-au delectat cu colinde, urături, dansuri, cântece și voie buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *