Vacanța mare bate la ușă


Vacanța mare ne bate la ușă, cu multă bucurie, dar și întrebări – o mie. Și cine dacă nu pedagogii sunt cei mai îngrijorați de faptul, cum își vor organiza timpul învățăceii lor, ca, apoi, în toamnă să se întâlnească din nou la școală voioși, bine dispuși și dornici de noi cuceriri. Și astăzi am avut un grup de excursanți sub egida profesoarei de arte plastice, dna Moraru Galina și a învățătoarei Patlatâi Doina de la IP Gimnaziul „D. Bunescu” Chetrosu (director dna Bunescu Viorica). Biblioteca copii Drochia vă stă la dispoziție, dragi cititori.

Biblioteca își invită la colaborare noi beneficiari. E despre excursia de astăzi, organizată la sugestia a două învățătoare harnice, Cebotari Ana ( învățătoarea clasei a 2-A) și Slabîi Inga (învățătoarea clasei a 2-B) de la IP LT „Ștefan cel Mare” Drochia, care își iubesc copiii și le pasă de organizarea corectă a timpului pe parcursul vacanței mari. Vă așteptăm cu drag la bibliotecă, reamintindu-vă că vom activa fără întrerupere toată vara.

Vara ce vine ne promite a fi una productivă. Excursiile la bibliotecă dau primele roade – copii de pe acum ne vin în căutarea cărții dorite, iar cei mai vechi cititori îi însoțesc pe prietenii lor în vizitarea bibliotecii, demonstrându-le colegilor cât de buni au fost pe parcursul anului ce s-a scurs. Unii din ei au fost menționați cu diplome de merit pentru activitatea lor în ale cititului. E despre cei din clasele I-i A și B de la IP LT „Ștefan cel Mare” Drochia, care astăzi ne-au vizitat împreună cu învățătoarele lor dle Rodica Golban și Olesea Popovici, dar și părinții care i-au însoțit. Vacanță minunată, dragii noștri ! Suntem în așteptarea voastră la bibliotecă.

Bună dimineața ! Un început de săptămână frumos cu bunii noștri parteneri de lucru – Gimnaziul nm. 2 Drochia.

Ne-au bucurat cu vizita de lucru, o excursie la bibliotecă, clasele I-i (înv. doamna Veronica Sârghi) și a IV-a (înv. doamna. Lucia Porcescu). Câtă curiozitate în ochii acestor copii- priviți-i și dvs.

Vă așteptăm cu mare drag pe parcursul întregii vacanțe !

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *