Uniți Împotriva Violenței

Astăzi s-a desfășurat Forumul ” Uniți Împotriva Violenței”, care a avut scopul de a crește capacitățile tinerilor din raionul Drochia pentru ca aceștia să acționeze în calitate de agenți ai schimbării în construirea unei societăți libere de

stereotipuri, violență și discriminare. Obiectivul major al evenimentului rezidă din necesitatea de a combate stereotipurile și prejudecățile cu privire la rolurile de gen și violența în familie.

În bază de voluntariat, i-am avut ca specialiști în cadrul evenimentului pe Dna Ina Gradinaru , Dna Rodica Cucuietu și Dna Svetlana Nicov , care au facilitat cele 2 ateliere de lucru, fapt pentru care vreau să le mulțumesc și să îmi exprim profunda apreciere pentru munca depusă și pentru că au dat dovadă de deschidere.

În cele din urmă, fiecare echipă și-a prezentat rezultatele și ideile generate în cadrul atelierelor de lucru, ca ulterior, să votăm rezoluția. Aceasta va fi înregistrată la Cancelaria Consiliului Raional Drochia.

Mulțumesc tinerilor, colegilor din echipa de implementare, finanțatorilor și gazdei de astăzi, BPR Iulian Filip, fără de care evenimentul nu ar fi fost posibil. Vă mulțumesc!

Activitatea a fost realizată în cadrul Platformei pentru tineri Social Hub 2022, o inițiativă implementată de Centrul de Drept al Femeilor cu suportul financiar al Suediei.

#centruldedreptalfemeilor

#SocialHub2022

#AmbasadaSuediei

#CRTDrochia

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *