Tombola de Dragobete ”Trăiește magia iubirii”

PP „Glia Drochiană” anunță înregistrarea doritorilor de a participa la Tombola „Trăiește magia iubirii”, dedicată Sărbătorii de Dragobete, care e marcată tradițional la 24 februarie.

Vă îndemnăm pe toți iubitorii de senzații tari să acceptați provocarea!

Pentru a participa la tombolă, vă rugăm să expediați mesajul „Accept provocarea!”pe adresa redacției: gliadrochiana.info@gmail.com, cu o fotografie de calitate a perechii de îndrăgostiți, de toate vârstele,care doresc să participle, indicând numele, localitatea și numărul de contact. Înregistrarea se va desfășura în perioada 10-24 februarie, curent. Grăbiți-vă! Spațiu în ziar pentru publicare este limitat! Se va admite și participarea la tombolă, cu achitarea biletului la intrare. Pentru detalii, apelați numărul de telefon: 0-252-2-38-09; 068463607, 062070700, 076733632

Tombola de Dragobete „Trăiește magia iubirii!” se va desfășura pe 25 februarie, ora 12.00 în incinta Bibliotecii Publice raionale „Iulian Filip”!

Veți trăi momente unice, în compania muzicii bune, în recital cu Vitalie Bârgău și Adriela Bejenari, Laura Grozav și Victor Cemortan, ce vor întregi atmostera sărbătorii cu piese îndrăgite. Tombola de Dragobete va oferi cele mai tari emoții: surprise dulci, cadouri, voucher: pentru salonul de frumusețe „Glamour”(300 lei), Fitness Club „GYM&BOX (500 lei), iar premii speciale: o cină romantică la restaurantul „Aivengo”, un aparat de cafea, pernă cu Aloe Vera și saltea de la Dormeo, mașină de bucătărie de la Delimano!

Vino la 25 februarie și câștigă cu „Glia Drochiană”!

Te așteptăm să trăiești împreună cu noi magia iubirii de Dragobete


Astăzi „Glia Drochiană”, în colaborare cu HAB-ul Tinerilor Jurnaliști, Centrul de Creație a Copiilor, au desfășurat în incinta BPR „Iulian Filip” Tombola de Dragobete „Trăiește magia iubirii!”, cu participarea celor 9 perechi de tineri îndrăgostiți, altor tineri, dar și maturi, care au fost tentați să-și încerce norocul. Ca redactor-șef, am salutat prezența participanților, anunțând agenda evenimentului. M-am bucurat nespus de mult, că la întrebarea:„Ce cunoașteți despre Dragobete?”, Irina Ilichiu, s.Chetrosu a mărturisit multe lucruri interesante, fiind ulterior completată și de alțe fete. Scopul nostru este să promovăm sărbătorile și tradițiile, moștenite din străbuni, iar Dragobetele are rădăcini foarte vechi, încă de la străbunii daci. Sub egida „Gliei Drochiene” cei prezenți s-au delectat cu un program select de muzică folk, în recital cu îndrăgiții interpreți Vitalie Bârgău și Adriela Bejenari, care au conferit o atmosferă plăcută evenimentului. După care a urmat tombola, unde fiecare participant s-a ales cu câte un cadou și un număr recent al ziarului „Glia Drochiană”, cu îndemnul de a se abona și a se implica activ în promovarea ziarului raional. Cei mai norocoși s-au ales și cu cadouri mai scumpe și câte o pagină color cu Dragobetele. Mulțumim mult, sponsorilor Ludmila Kozari, Salon – Studio „Glamour”, Anei Ureche, Fitness Club GYM&BOX, pentru colaborarea frumoasă și acordarea voucere-lor pentru perechile de îndrăgostiți, colectivului redacției și tinerilor jurnaliști ai HAB-ului, pentru susținere în organizarea și desfășurarea tombolei și BPR „Iulian Filip”, director Maria Cojocaru, pentru găzduirea evenimentului. Aveți și o frumoasă surpriză de la noi! Suntem siguri, că ziarul ”Glia Drochiană” va rămâne amicul de suflet în fiecare casă, iar voi veți rămâne cititorii noștri fideli! Multă sănătate și dragoste eternă de tot ce e frumos! O lume poți să cucerești, de Dragobete când iubești!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *