Surprize plăcute de Ziua Elevului

În ziua de 30 septembrie, curent, curtea Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” a fost inundată de voci gălăgioase, zâmbete și voie bună. Elevii liceului, de la mic la mare, însoțiți de profesori și administrația instituției au sărbătorit un eveniment special- Ziua Elevului.

O sarbatoare mult asteptata, care e marcată anual la sfârșitul lunii septembrie. Numai că sărbătoarea a început, de fapt, în zori de dimineață, căci profesorii au întâmpinat discipolii la intrarea în liceu, cu muzică, zâmbete și mesaje de felicitare, iar după primele două lecții a fost anunțată ora veselă, dedicată Zilei Elevului. Pragul școlii s-a transformat în scenă, decorată frumos până în curte cu un covor roșu, presărat cu petale și coșuri cu flori .A urmat un spectacol de zile mari, însoțit de mesajul de salut din partea directorului liceului, Sergiu Vrabie.

Am trăit și eu emoți tari, alături de colegi, căci sărbătoarea dedicată nouă-elevilor, a fost organizată cu multă creativitate de către directorul în educație, Ludmila Bogatu, susținută de colectivul de profesori și diriginți ai liceului.Elevii au avut parte de surprize plăcute din partea profesorilor, de muzica, dans și voie bună. Evenimentul a culminat cu un impresionant program artistic, cu participarea elevilor claselor absolvente și claselor a V-IX-a, în recital cu ansamblul de chitariști ”Punctul pe I”,conducator artistic, Vitalie Bîrgău, cu interpreți individuali: Alexandrina Jemăneanu și Andreea Cebotari, iar elevele clasei a VII-d au impresionat spectatorii cu un dans modern. A fost o sărbătoare spectaculoasă, cu multe emoții pozitive si clipe de neuitat.

Cireașa de pe tortă a fost surpriza din partea profesorilor – o piesa despre școală, interpretată cu drag pentru discipolii lor. Aceste momente unice au marcat semnificația acestei frumoase sărbători – Ziua Elevului, prin dragostea și afecțiunea profesorilor, prin gestul frumos, dăruit din suflet pentru scumpii discipoli.

Autor: Mădălina Țurcanu, eleva cl. a VII-a ,,C”,
Liceul Teoretic ,, Mihai Eminescu”, or. Drochia

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *