Securitatea și sănătate în muncă în instituțiile preșcolare

#Bibliotecileaducschimbareaincomunitateintimpulcrizeirefugiatilor

La 18 mai la BPR „Iulian Filip” a fost o zi plină de învățare și informare: s-a desfășurat o instruire „Securitatea și sănătate în muncă în instituțiile preșcolare”, la care au participat cadrele didactice din grădințile din teritoriul raionului Drochia.

În pauză doamnele au avut ocazia să facă cunoștință cu Spațiu sigur din bibliotecă, cu ghidul de comportamant și utilizare a Spațiului sigur, discutând posibilitățile ce le oferă acest Spațiu sigur instituțiilor prșcolare din oraș pentru diverse activități cu copiii. De asemenea doamnele au consultat „Ghidul de orientare în caz de violență în familei” și broșura „Ce trebuie să știi despre violența în familie”, menționând că materiale au fost extrem de valoroase, oferindu-le informații esențiale despre cum să recunoască și să gestioneze situațiile de violență în familie.

Activitatea a fost organizată în cadrul proiectului “Bibliotecile aduc schimbarea în comunitate în timpul crizei refugiaților” implementat de Centrul de Drept al Femeilor în parteneriat cu Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova cu suportul financiar al International Rescue Committee.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *