Sriitorul moldovean, Vladimir Mânăscurtă , și-a lansat noul roman ”COBORÂND ÎN SUS” și acasă , la Drochia.

Scriitorul moldovean Vladimir Mânăscurtă a lansat pe 15 decembrie romanul „Coborând în Sus” și la Drochia, orașul său de baștină. La evenimentul de lansare, care a avut loc la Biblioteca Publică Raională ”Iulian Filip”, au participat autoritățile locale, prieteni, dar și simpli cititori. Denumirea cărții este cea care captează atenția și care incită la lectură, autorul menționează faptul că romanul este pe gustul fiecăruia. Iar despre copertă, autorul spune că aceasta redă perfect starea eroinei, însă acest lucru va fi clar abia în a doua jumătate a cărții.

VLADIMIR MÂNĂSCURTĂ, scriitor.

„Este vorba despre un Thriller supranatural, cu elemente de horror, mistică, detectiv, dramă și romantică. O poveste a pierderii și regăsirii de sine, a dragostei și a cruzimii, a binelui și a râului. Întreaga poveste este redată din două puncte de vedere, a lui și a ei. De asta uneori în carte aceleași evenimente se repeta din perspective diferite, doar pentru a înțelege mai bine eroii. Ca să vorbesc despre mesajul cărții care aș vrea să ajungă la cititori, ar trebui sa divulg finalul, de asta pot spune doar ca este un mesaj care va ajunge cu siguranță la inima fiecărui cititor, iar denumirea va deveni clară după ce ultima pagina va fi întoarsă. Este ceva total diferit de ce am scris până acum și total de altă calitate. Probabil numai acum, anume cu această lucrare s-a format stilul meu de scriere”

Vladimir Mânăscurtă consideră că modul său specific de a scrie, s-a format abia acum, în cea de-a treia operă literară. Pentru opera sa, scriitorul a fost apreciat și decernat cu o Scrisoare de Recunoștință din partea Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport a Consiliul Raional Drochia, dar și cu o Diploma de Gratitudine din partea Primăriei Drochia.

NINA CERETEU, primarul orașului Drochia.

 Un eveniment inedit la Drochia! Lansarea romanului”Coborând în sus” scrisă de băștinașul nostru Vladimir Mânăscurtă . Avem parte de multă lume care iubește literatura, să citească și este dornică de asemenea evenimente. Cărțile sunt o hrană spirituală, iar dacă este vorba despre un scriitor de al nostru, originar din oraș, noi trebuie să îl susținem și să-i fim alături. ”

CRISTINA ȚURCANU, șefa Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport a Consiliul Raional Drochia.

Eveniment de suflet și pentru suflet, la Drochia. Mă bucur mult că de la prima lansare de carte a lui Vladimir, astăzi vedem o sală plină de lume bună,  dornică de a citit opera tânărului scriitor Vladimir Mînăscurtă. Ne bucurăm că asemenea evenimente sunt desfășurată și în provincie, nu doar la Chișinău.”

Vladimir Mânăscurtă a anunțat că în 2023 va avea loc o nouă lansare de carte. Potrivit autorului, noua lucrare este despre un scriitor, dar nu reprezintă o biobibliografie. Până atunci doritorii pot procura romanul „Coborând în Sus”, care este deja disponibil în librării.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *