Proiectul ”O carte pentru fiecare”

O carte pentru fiecare

Deja al doilea an  Biblioteca Publică Raională „Iulian Filip” Drochia s-a încadrat activ în promovarea Programului Național LecturaCentral, inițiat de Biblioteca Națională a Republicii Moldova. O serie de activități vin să promoveze cartea, lectura, biblioteca în rândul utilizatorilor, a comunității drochiene, contribuind astfel la afirmarea bibliotecii ca centru cultural important în dezvoltarea intelectuală a comunității.

Proiectul implementat de biblioteca noastră „O carte pentru fiecare” în acest an este o continuitate a celui din anul precedent „Împarte din suflet – dăruiește o carte”.

Beneficiarii bibliotecii au donat cărți din bibliotecile personale pentru cei ce nu au posibilitatea  de a le procura. Din acest lot de carte, noi, lucrătorii bibliotecii, am donat cărți la Centrele de plasament din oraș: „Drofa„ și „Căldura casei”, dar și cititorilor ce nu se pot deplasa la bibliotecă din motive de sănătate, însă au nevoie de comunicare și informare. Din aceste donații am completat și bibliotecile stradale.

Acest proiect este binevenit pentru comunitatea noastră, pentru locuitorii orașului și sperăm că va avea continuitate. Îndemnăm toți doritorii să doneze cărți la bibliotecă, iar noi la rândul nostru le vom dărui celor care au nevoie de ele.

Vă așteptăm cu drag la Biblioteca Publică Raională „Iulian Filip” Drochia.

                                                                         Zinaida Olenițchi, bibliotecar

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *