O oră de poveste îmreună cu copii refugiați din Ucraina

La orice vârstă, omul este o ființă care se hrănește cu povești. De aceea, avuția povestirilor, pe care au strâns-o oamenii de pe tot globul, din casă în casă, din secol în secol, fie în vorbă, fie și în scris, a depășit celelalte avuții omenești.” spunea scriitorul și filosoful indian Rabindranath Tagore.

Poveștile au o importanta majoră în dezvoltarea și evoluția copiilor Eroii din cărți și povesti devin prieteni și modele pentru cei mici. Mai mult chiar, poveștile sunt ocazia perfectă pentru ca cei mici să afle informații și să-și îmbunătățească abilitățile de lectură și de exprimare, atât de utile pentru succesul în viață.

Astăzi, 27 septembrie, elevii clasei a IV-a, de la Liceul Rus din or. Drochia, printre care sunt și copii refugiați din Ucraina, au călătorit în lumea poveștilor, fiind ghidați de angajații bibliotecii, având-o alături pe învățătoarea Ludmila Cebotari. Copiii s-au simțit minunat, înscenând fragmente din poveștile preferate, ir la finalul orei de poveste, au rămas surprinși și bucuroși, primind în dar de la Scufița Roșie dulciuri.

#ProiectulBibliotecileaducschimbareaincomunitateintimpulcrizeirefugiatilor

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *