Lansare de carte

VLADIMIR MANASCURTA

Biblioteca Publică Iulian Filip din Drochia a găzduit o lansare de excepție a cărți Coborand in sus, autor tânărul scriitor drochian Vladimir Mânäscurtà. Romanul este un thriller supranatural cu elemente de horror și a fost lansat sub egida DCTTS șef d. Cristina Turcanu, în parteneriat cu Direcția Învățământ. Invitat de onoare la eveniment a fost primarul orașului Drochia, Nina Cereteu.

Vladimir Mînăscurtă a debutat cu romanul Cheia Universului (2014), premiat la Salonul Internațional de Carte de la Chişinău. In 2016 lucrarea a fost publicată la Moscova in limba rusă. Al doilea roman Dulce infern (2018) a intrat in TOP 10 cele mai citite cărți din Republica Moldova și a fost premiat la târgurile de carte Bookfest și Gaudeam de la București. Autorul mai scrie și scenarii pentru filme, cu care a participat la multe festivaluri de film si competiții de scenarii in Statele Unite, unde la unele a ajuns in TOP 10. Scrierile sale cuceresc prin subiecte inedite, felul in care sunt redate și de aceea provoacă o deosebită satisfactție sufletească

Moderatoarea evenimentului Ana Strungari, specialist principal la DCTTS a invitat oaspetil så desco pere tainele romanului.

La lansare au participat elevii Aliona Cociorvă şi Maxim Postovan. care au prezentat fragmente din roman intr-un dialog interactiv cu profesoara Silvia Reşetnic. Folk Band Art Soyuz a oferit o coloană sonora de calitate cu selecte melodii. După lansare, autorul a oferit autografe și a discutat cu publicul nerăbdător să afle mai multe despre cartea sa. Coborînd în sus promite så fie o carte plină de măiestrie și inspiratie, care așteaptă să fie descoperità.

Felicitări sincere autorului Vladimir Mânăscurtă pentru reușita sa!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *