Întâlnire plină de pasiune și inspirație: Arta broderiei cu mărgele în Spațiul Sigur”

#Bibliotecileaducschimbareaincomunitateintimpulcrizeirefugiatilor

Duminică,14 mai, în Spațiul sigur a avut loc o întâlnire a pasionaților de frumos – arta broderiei cu mărgele. Doamnele și-au demonstrat lucrările, au discutat despre hobby-ul lor, și-au îmărtășit impresiile despre lucrările realizate, au discutat despre lucrurile de care sunt intersate și au fost foarte mulțumite că pot să vină în acest Spațiu sigur și să se simtă ca acasă.

Spațiul sigur -un loc de agrement, cunoaștere, îndeletniciri preferate – gazda de duminică nu doar a celor refugiați, ci și a beneficiarilor bibliotecii.

Astfel, participanții la cea de-a XXXIII-a ediție a concursului literar „La izvoarele înțelepciunii” în pauză au avut posibilitatea să facă cunoștință cu ghidul de comportamant și utilizare a Spațiului sigur, discutând posibilitățile ce ni le oferă acest Spațiu sigur pentru diverse activități.

Activitatea a fost organizată în cadrul proiectului “Bibliotecile aduc schimbarea în comunitate în timpul crizei refugiaților” implementat de Centrul de Drept al Femeilor în parteneriat cu Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova cu suportul financiar al International Rescue Committee.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *