Forumul raional al tinerilor din Drochia

În data de 1 octombrie tinerii drochieni s-au întrunit la Biblioteca publică raională Drochia ”Iulian Filip” pentru a lua parte la Forumul Raional al Tinerilor din Drochia.

Au onorat cu prezența dna Svetlana Nicov și dna Larisa Galac, specialiste a YK Ana Drochia, alături de dna Laurenția Grozav, specialist principal la Centrul De Tineret Orașul Drochia, care au rostit un discurs de încurajare pentru generația tânără, reiterând un îndemn de colaborare între tineri și structurile sus-menționate.

În cadrul evenimentului de anvergură, președinta CRT Drochia, Anastasia Macovei, a familiarizat participanții cu sondajul raional desfășurat, care reliefează cele mai stringente probleme ale tinerilor în societate.

În urma analizei rezultatelor sondajului, tinerii participanți au fost divizați în două echipe, ghidate de câte un specialist și au elaborat împreună soluții eficiente de diminuare a problemelor, pe care le-au prezentat ulterior în fața colegilor.

Aducem mulțumiri tinerelor Adriela Bejenari (șefa Departamentului Comunicare) și Victoria Mîță (vicepreședinte) pentru moderarea evenimentului, de asemenea, Irinei Macovei și Adrielei pentru că au distins atmosfera cu câteva piese muzicale la chitară.

Gratitudine, Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport Drochia pentru susținerea acordată! Cu deosebită considerație, dnei Cristina Țurcanu, șefă DCTTS!

Suntem recunoscători tuturor actorilor implicați în bună desfășurare a Forumului Raional al Tinerilor!

Reţeaua Naţională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova

#forumultinerilor#rncltm

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *