Explorând Artă și Tehnologie la FabLab Drochia – Inspirând Tineri din Toată Lumea

Dragii mei prieteni!

Vrem să împărtășim cu voi o altă zi productivă și plină de inspirație la FabLab Drochia! Am avut ocazia să primim un grup de tineri din Oberhausen, Germania, care participă în cadrul Programului internațional de schimb de tineret – Multi. Alături de ei, au fost prezenți și domnul Ruslan Babin, precum și talentatele noastre traducătoare Larisa Scutelnic și Rita Railean.

FabLab Drochia a reușit să impresioneze profund tinerii cu o demonstrație captivantă a tehnologiei de imprimare 3D și a gravării la laser cutter. Cu ajutorul acestor tehnologii inovatoare din cadrul laboratorului nostru, am putut crea decoruri și obiecte personalizate, deschizând calea spre o lume plină de posibilități artistice și meșteșugărești.

Ne bucurăm să putem contribui la dezvoltarea abilităților creative ale tinerilor din întreaga lume și să promovăm diversitatea culturală prin intermediul proiectelor noastre internaționale. Vrem să îi inspirăm pe tineri să exploreze și să își dezvolte potențialul artistic, dându-le posibilitatea de a transforma ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei avansate pe care o punem la dispoziția lor.

Mulțumim întregului grup pentru ziua minunată petrecută alături de noi, iar noi așteptăm cu nerăbdare să continuăm să creăm împreună și să inspirăm prin arta și tehnologia noastră inovatoare!

Echipa FabLab Drochia 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *