“Descoperind adevărul prin discuții interactive și metode non-formale cu formatorul Vlăduț Andreescu”

In sfârsit, după o perioadă de 5 ani, de la ultima întâlnire, a sosit expertul mult asteptat si bunul nostru prieten! Astazi membrii HAB- ului Tinerilor Scriitori si Jurnalisti au inceput cursul de instruire în educația non formală cu formatorul din Romania, Vladuț Andreescu! Bine ai venit, Vladuț! Mă bucur nespus de mult, că ai acceptat invitația noastră! Va fi o experiență de neuitat pentru Centrul de Creație a Copiilor și o surpriză plăcută în pragul sărbătorilor de iarnă.

Timp de 4 zile, discipolii mei vor beneficia de informații utile, de ultimă oră, își vor completa arsenalul cu noi cunostințe, fiind o frumoasă oportunitate pentru dezvoltarea personală. La finele sesiunii de astăzi echipa de jurnaliști, însoțiți de expertul din Romania au reușit să prindă finalul lansării de carte a tânărului scriitor drochian, Vladimir Manascurta, care s-a desfașurat la BPR “Iulian Filip”.

Astazi, din nou am avut parte de o sesiune interactiva, interesanta si condimentata cu multe opinii ale tinerilor, care mai de care mai originale, subiectul discutiei fiind Povestea lui Mary.

Tinerii jurnalisti, ghidati de formatorul Vladut Andreescu, au impartasit viziunile proprii la sedinta de dezbatere educativa, ca metoda de aflare a adevarului. Totusi, metodele non formale ne permit sa evadam departe de limita stereotipurilor de rutina, oferind posibilitatea de gandire si exprimare libera, neconditionata si neimpusa de nimeni. Multumim, Vladut, pentru lectia perfecta!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *