#EducațiaNuAșteaptă

#PlaiNatal

5 octombrie – zi de toamnă liniștită, blândă, cu iz de flori și poame multe, puțin mai tristă, dar și ceva severă, ce mângâie sufletul, dar nu-i permite să se prea relaxeze. E mult asemănătoare celor, care astăzi le dăruim cuvinte de mulțumire și atâta atenție, pe care, de fapt ar merita-o în fiecare zi – profesorii. E Ziua educației, a profesorilor.

Dragi profesori, această este ziua în care, tradiţional, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire. Dumneavoastră sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua profesorului!”

Cu felicitări și dedicații frumoase vin în această zi și membrii grupului „Plai natal”, beneficiari ai bibliotecii noastre, elevi ai IP Gimnaziul „Ion Creangă” Țarigrad pentru profesorii lor, dar și toți profesorii lumii.

Ne alăturăm acestor mlădițe purtătoare de speranță și frumos și noi, colaboratorii Bibliotecii copii Drochia cu urări de bine, sănătate, spor la toate, succese și împliniri sufletești pentru toate cadrele didactice din instituțiile cu care colaborăm – IP LT „M. Eminescu”, IP LT „Ștefan cel Mare”, IP Gimnaziul Țarigrad, IP Gimnaziul „Ion Creangă” Țarigrad, IP Gimnaziul nm. 2 Drochia, IP Liceul Rus, IET nm. 5, IET nm. 8, CCC Drochia, ȘAP Drochia și toți pedagogii lumii.


Această activitate a fost realizată în cadrul proiectului „Sporirea accesului la oportunități sigure, protectoare și calitative de învățare formală și non-formală pentru copiii ucraineni, strămutați temporar pe teritoriul Republicii Moldova și copiii din comunitățile gazdă prin intermediul centrelor de învățare prietenoase copiilor, ludotecilor și Ludobusului”, implementat de Amici dei Bambini în colaborare cu Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova. Proiectul este implementat în cadrul unui parteneriat dintre UNICEF, Plan International, Amici dei Bambini și cu suportul Education Cannot Wait. Conținutul activității reprezintă responsabilitatea exclusivă a organizatorilor şi nu reflectă în mod neapărat viziunea UNICEF, Plan International și Education Cannot Wa

Toate reacţiile:

33

Văzută de 43

Îmi place

Comentează

Trimite

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *