#EducațiaNuAșteaptă

„Un scriitor este modelat de lucrările sale, după chipul și asemănarea lor.” (N. Dabija)

Să ne cunoaștem eroii, să ne cunoaștem rădăcinile, să ne mândrim cu ei – este de datoria noastră, dacă ne iubim cu adevărat neamul, dacă ținem cu adevărat la valorile sale, dacă avem suflet de patriot…

La 75 de ani de la nașterea poetului N. Dabija, beneficiarii Bibliotecii copii Drochia M. Ceban, A. Manea și D. Rotari vă prezintă o scurtă revistă bibliografică dedicată celui, care a rămas să lucească în literatură drept „steaua scrisului român”.

—————————————

Această activitate a fost realizată în cadrul proiectului „Sporirea accesului la oportunități sigure, protectoare și calitative de învățare formală și non-formală pentru copiii ucraineni, strămutați temporar pe teritoriul Republicii Moldova și copiii din comunitățile gazdă prin intermediul centrelor de învățare prietenoase copiilor, ludotecilor și ludobusului”, implementat de Amici dei Bambini în colaborare cu Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova. Proiectul este implementat în cadrul unui parteneriat dintre UNICEF, Plan International, Amici dei Bambini și cu suportul Education Cannot Wait. Conținutul activității reprezintă responsabilitatea exclusivă a organizatorilor şi nu reflectă în mod neapărat viziunea UNICEF, Plan International și Education Cannot Wait.

#ECW / #EducationCannotWait#AiBi_Moldova#ABRM

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *