Rezultatele concursului ”CARTEA BUNĂ NE ADUNĂ!”

Dragi participanți ai Concursului Filmului de promovare a Cărții ”CARTEABUNĂ NE ADUNĂ”! Iată-ne ajunși la finele proiectului, în cadrul căruia ați realizat cele mai incitante și originale filmulețe, dând dovadă de multă creativitate și dragoste față de carte și Lectură. Juriul, în componența căruia au fost specialiști în domeniul biblioteconomic de la Direcția Cultură și BPR ”Iulian Filip”, specialiști în domeniul tehnologiilor informaționale, au decis, că ar fi corect de a diviza participanții în două categorii: categoria Biblioteci și Cititori ai bibliotecii, ca evaluarea filmulețelor să fie cât mai obiectivă. Știm, că ați așteptat cu nerăbdare rezultatele concursului și astăzi suntem onorați de a vă aduce la cunoștință câștigătorii și premianții, după cum urmează, pentru categoria Biblioteci:1.. Pentru cea mai originală promovare a scriitorilor băștinași:

Locul I – BP Sofia (realizat de Olivia Bărbuță)

2. Pentru cea mai bună promovare a cărții și activităților bibliotecii înpromovarea cărții și lecturii: Locul I – BP Șuri (realizat de Doinița Pasat)

Locul II – BP Fântânița (realizat de Ina Cotoros)

Locul III – BP Hăsnășenii Mari (realizat de Veronica Domnișoru)

2.Pentru cea mai originală realizare video în promovarea scriitorilor autohtoni și parteneriate în promovarea cărții, cu instituții de învățământ din teritoriu:

Premii Speciale (câte un lot de carte) se decernează

1. Biblioteca Publică raională ”Iulian Filip” (director Maria Cojocaru)

2. Biblioteca copii Drochia (director Silvia Zaporojan)

Pentru categoria Cititori ai bibliotecii:1. Pentru cel mai reprezentativ mesaj de promovare a cărții și lecturii:

Locul I – Cristina Dobândă, elevă a cl. XII-a (LT ”B.P. Hașdeu”, or. Drochia)

Locul II – Anastasia Gorobivschi (LT ”B.P. Hașdeu), or. Drochia)

Locul III – Dragan Eunice (LT ”Ștefan cel Mare”, or. Drochia

2. Pentru cea mai bună creație proprie, dedicată cărții Locul I – Ciob Mirela, cl. VII s.Mîndîc, pentru poezia ”Povestea cărții”

3. Cea mai originală prezentare a unei cărți sau opere preferate: Locul I – Țurcanu Mădălina, eleva a cl. LT ”M. Eminescu”,pentru prezentarea cărții lui Titus Știrbu ”Născocilă și Roadegumă, feciorul lui Păcală” Locul II – Stati Nicolina ( s. Drochia) pentru cartea ”Nu vă îndrăgostiți primăvara” de N. Dabija

4. Pentru cel mai activ și implicat voluntar al bibliotecii, pentru participarea în proiectele de promovare a cărții Premiul I – Stas Cebotari, elev LT ”M. Eminescu”, or. Drochia Cu premii speciale pentru cea mai originală realizare a filmului, prin intermediul tehnologiilor informaționale, sunt decernați Dinu Cantemir și Dorian Stamati, specialiști TI ai BPR ”Iulian Filip” Drochia. Cu scrisori de mulțumire vor fi decernați mentorii, care au contribuit la realizarea filmulețelor, profesoara de limbă și literatură română la LT ”B.P.Hașdeu”, Marina Lefter, șefa BP Mîndîc, Raisa Zaporojan, șefa BP s.Drochia, Marcu Nina. Diplomele și premiile bănești vor fi oferite în cadrul evenimentului de premiere la Gala Laureaților ”Lectura Central”. Veți fi anunțați telefonic și Vă Mulțumim pentru participare! Urmăriți pagina de FB a BPR ”Iulian Filip”, pentru a putea participa și la alte activități și concursuri online! Vă dorim mult succes și vă așteptăm cu drag în spațiul virtual!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *