Prin cântec și poezie să scăpăm de pandemie

Din cauza pandemiei, cauzată de coronavirusul Covid – 19, stăm cu toții acasă, fiind impuși de situația existentă să ne autoizolăm.

Direcția Cultură, Turism, Tineret și Sport Drochia lansează în luna aprilie Concursul online, pentru Cea mai originală creație, cu genericul ”PRIN CÂNTEC  ȘI  POEZIE, SĂ  SCĂPĂM  DE  PANDEMIE!”, pentru toți angajații din domeniul culturii.

Sponsorul general al concursului, ”Ziarul Nostru”, redactor-șef, Natalia Vrâncean, va oferi cadouri personalizate pentru câștigătorul fiecărei probe, imediat după ridicarea stării de urgență.

                                PROBELE  CONCURSULUI:

  1. Poezie  (dedicată medicilor, polițiștilor în lupta cu pandemia Covid – 19)
  2. Piesă muzicală ( muzica și versuri proprii) cu îndemnul de a sta acasă
  3. Adresare în autoizolare ( mesaj de sensibilizare a comunității, mesaj de mulțumire pentru eroii din prima linie în lupta cu pandemia)
  4. Compoziție teatralizată cu genericul ”Protestul copiilor împotriva virusului Covid – 19”
  5. Photo-voice  ” FII RECEPTIV – IMPLICĂ-TE ÎN LUPTA  CU PANDEMIA!”  (imagini foto, ce reprezintă respectarea sau încălcarea regimului de carantină pe perioada stării de urgență)
  6. Cea mai originală creație handmade în lupta cu coronavirusul (măști, costume de protecție, viziere, postere, semne de atenționare, etc,confecționate la domiciliu)
  7. Flas – mob familial ”STOP – COVID!” (plasare video cu lansarea unui apel, împreună cu membrii familiei)

Probele vor fi realizate în exclusivitate la domiciliu, doar împreună cu membrii  familiei, pe parcursul lunii aprilie! La concursul online poate participa fiecare membru al grupului ”STAȚI  ACASĂ!” pe pagina de FB, care va fi activ pe toată perioada stării de urgență.

Câștigătorii vor fi selectați după numărul de aprecieri și vizualizări, iar rezultatul concursului veți afla la sfârșitul lunii aprilie, pe pagina de FB a grupului ”Stați Acasă!” și  ”Ziarului Nostru”.

Direcția Cultură Drochia și ”Ziarul Nostru” așteaptă postarea celor mai originale creații și Vă doresc multă baftă! Chiar dacă stăm acasă, muza nu ne părăsește!

Ziarul Nostru, 17 aprilie, 2020

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *