Mesaj de felicitare „La Mulți Ani!”

Biblioteca Publică raională ”iulian Filip” Drochia vine cu o frumoasă surpriză în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Orice nou început poate fi de succes, numai dacă privești în urmă, ca să vezi ce ai realizat, ce succese ai înregistrat și care a fost impactul realizărilor tale.

Dorim tuturor colegilor, prietenilor și cititorilor fideli multă sănătate, vise îndrăznețe și undă verde în toate începuturile frumoase! Să aveți un an nou, plin de împliniri! Sărbători fericite!

Un comentariu la „Mesaj de felicitare „La Mulți Ani!”

  1. Ala Bugai
    Mulțumim colectivului BPR ”Iulian Filip” pentru munca, plină de sacrificiu și dedicație, pentru succesele obținute, în pofida situației create de pandemie! Întotdeauna ați fost cei mai buni! Bravo! Mulțumim din suflet pentru susținere Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport, șef Cristina Țurcanu și Consiliului raional Drochia, președinte Alexei Vasilean, care mereu sunt alături de comunitatea bibliotecarilor! Și exprimăm recunoștința pentru instalarea (în sfârșit) chiar în preajma sărbătorilor, a sistemului de ventilare în Biblioteca publică raională! După mulți ani de promisiuni, această problemă majoră a fost în sfârșit soluționată! Mulțumim din suflet, pentru grijă, înțelegere și susținere și să aveți parte de tot binele din lume, sărbători binecuvântate și Crăciun fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *